Monday, August 23, 2010

Ntah pape jerk..Boring + Stress

Salam semua..ummi sekarang dlm mood kurang baek.Tak tau nak mula cerita mcm mana.Ummi rasa mcm nak jerit pun ada.Susah erk kalau kite da tolong orang tapi tak reti bersyukur.Kesian ayah dan ibu.Aku yang rasa sedih.Kadang-kadang nak sound tak best plak.Teringat plak diri hanya orang luar.Tapi ye la,kenala bersabar dengan melakukan sesuatu.Bukan sekali berubat terus baekkan.

Ummi sebenarnya nak je story kat blog nieh.Tapi bila memikirkan akan membuka aib orang.Ummi pendamkan je la.Cuma ummi akan story mana yg mampu.Bukan apa,ummi rasa tak patutla buat camtu kat my parents.Ibu pun stress jadinya.Ummi yg hari2 dok menghadap pun tension giler.Sampaikan ummi sanggup dok memerap dlm bilik.Sanggup tau...tak tengok tv pun takpe.Naseb baekla ummi ade lappy dan broadband.Kalo tak,mau ummi terus membuta.Ummi sejak minggu kedua puasa, badan ni rasa kurang sihat.Asek nak memarah jerk.Selera makan pun kurang.Minum air sekadar yang mampu jerk.Ntahlah kenapa.Ummi sendiri bingung.Adakah ummi...?Erm..da tak nak mengharap lagi.Kalau ade rezki kami,kami sgt bersyukur.

1 comment:

tieha8384 said...

naper nie...want share with me?