Saturday, June 20, 2009

Minggu Yang Membuhsankan!!

Dimulakan dengan lafaz Bismillahirahmanirrahim...

Salam kepada semua pembaca setia blog ‘heljuliemuiz’..thank’s a lot kerana masih sudi meluangkan masa melayari blog ini. Cheeiitt tetiba jadi skema plak..Aku sebenarnya da lama sesangat nak entry anything story tentang diriku, anak @ anything yang menarik. Tapi disebabkan tugas aku yang amat penting, ku tinggalkan seketika blog k’sayangan ku ini. Kepada Ibu Adam..Ummi Muiz minta maaf bebanyak sebab tak nak updated blog nie always..Cowiee yerk...

Sejak dua menjak nie (dlm ms 2week’s)..aku kerja dalam keadaan yang m’buhsankan banget (sgt2)..Aku sendiri tak tau kenapa??Erm..patut ke aku luahkan dlm blog aku nie??Tapi tak salahkan kalau aku ingin b’kongsi citer dgn p’baca?? Tak salahkan..Sebenarnya apa yang aku luahkan sekadar lahir dalam hati.. Terus-terang aku katakan selama 2week’s tu aku tiada masa sesgt dgn anak bujang k’sayangan aku tuh..Sampaikan parent’s aku da bising sesangat. Abis nak buat camner..ade orang yg tak memahami dgn status aku. Kadang2 aku rasa mcm nk resigned jerk. Tapi bila aku fikir2kan balik..kalau aku tak keje, aku takde ‘duit sendiri’. Tak syokla kan?? Betul tak wahai Ibu Adam??

Aku sebenarnya busan sesangat dgn orang tak memahami status aku sebagai s’org isteri & ibu. Aku teramat penat bila membuat keje t’kejar2..Very tired!!!!! Akhhhhhh...AKU BOSANNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN..... S’jujurnya aku tak penah campurkan hal keje & rumahtangga.. Dan aku jarang b’kongsi masalah dgn kengkawan @ sesape jerk..M’lainkan ‘sahabat’ yang paling aku hargai dirinya..iaitu Ibu Adam..Thank’s sahabat kerana selalu banget bagi kata2 semangat pada Ummi Muiz..SAYANG KAMU!!!!

Apa yang aku harapkan..semoga minggu2 yang mendatang akan menyenangkan aku..Al-Maklumlah minggu ke-3 nanti aku dpt ang-pow from my company sempena kehadiran aku pada Acara Jamuan P’tengahan ’09 di HQ Nilai..Thank’s kepada Nozomi Express..walaupun tak banyak mana..namun aku hargai pemberian mu. Sekurang2nya adela sket kan =) Dapatlah Ummi Muiz beli baju raya untuk family sendiri..hiks...daaaaaaaaaaaaaa

1 comment:

DiraDiya said...

hehehehe..
ku pn stress ni laling..
mmg rs nk berenti gle ni..
tp sbr.. sbr.. sbr..
ekkkkk..
nk sket angpowww..
hikssssssssssss..