Tuesday, December 7, 2010

Ummi & Papa diberi peluang sekali lagi

Salam Maal Hijrah semua..hari ini ummi patutnye kena keje.Disebabkan ummi kurang sihat,so ummi amek 'emergency leave' je la.Bukan suka-suka tau nak cuti.Sempatlah juga ummi membasuh,memasak,mengemas sambil tengok siaran langsung Maal Hijrah di TV1.Tetiba rindu pula pada zaman sekolah.Yela time camni ummi dgn kengkawan dah berada di Masjid Sultan Abu Bakar kat bandar tu.Dapat jumpa Sultan..dapat makan nasi minyak..he3..Tahun ni tak dapat join,sebab papa kena keje pulak.

Ok..berbalek pada tajuk di atas..Agak-agak apa erk yang ummi dan papa dapat peluang tu.Alhamdulillah..muiz tak lama lagi bakal jadi abang.Kali nie ummi just post kat blog dulu.Kat FB?nanti2la..mcm tak penting jerk.Takut 'sejarah' berulang lagi plak.Kali nie ummi kena jaga betul2 'adik' muiz.Naseb baek muiz tak mengar
uk2 mcm kandungan yg dulu.Makin manja sangat..Kawan2 doakanlah kandungan ummi kali nie selamat sehingga melahirkan yerk.Ummi dan Papa tak kesah lelaki ke perempuan.Tapi kwn2 ummi kata,ummi bakal melahirkan anak perempuan sebab suke mkn buah2an..eh ye ke..no komen..


Nota Kaki : Jika keadaan ummi makin lemah,maybe ummi akan berhenti keje kot.Demi 'adik' muiz nie :)


Kandungan ummi kini sudah berusia 9minggu.
Doakan kami selamat yerk kengkawan :)

8 comments:

Hazlina Shahrel Mummy HK said...

tahniah ju!!!!!!!

hepi sgt lina baca.. alhamdulillah.. jaga diri bebaik yer.. sib baik baca kat sini smpi abes dulu.. seblom nak post kat fb. hahaha any way congarats!!!!

Ummi Eisya said...

alhamdulillah..rezeki tul tu..moga kali ni selamat semuanya..kena lebih hati2 ni..

~ ms julie ~ said...

lina : mang xmo post kat FB..malas..ha3..kalo ikutkan kat blog ni pun malas..he3..tunggu da bersalin baru post (bole gitu).tapi bila fikir anak2 akan baca,so adelah memori kan..hu3..tq yerk..

kak fara : alhamdulillah kak..rezki yg tak dsangka2 selepas 7bulan menanti kehadiran baby.Ye la kesian kat muiz sesorang..hikssss...InsyaAllah lepas ni jue akan lebih berhati2.. doakan kami yg terbaek yerk

~ ms julie ~ said...

lina : mang xmo post kat FB..malas..ha3..kalo ikutkan kat blog ni pun malas..he3..tunggu da bersalin baru post (bole gitu).tapi bila fikir anak2 akan baca,so adelah memori kan..hu3..tq yerk..

kak fara : alhamdulillah kak..rezki yg tak dsangka2 selepas 7bulan menanti kehadiran baby.Ye la kesian kat muiz sesorang..hikssss...InsyaAllah lepas ni jue akan lebih berhati2.. doakan kami yg terbaek yerk

Naz Nur Nhazzla said...

tahniah julie...kali ni kene extra care...sbb dah ada history..jg emosi dan fizikal..hehe..masa rikazz dulu naz selalu mkn buah.xpernah miss.tp boy gak.cuma Rikazz nye kulit cantik n sehat..xsensitif...smpi beso ni xkalah dgn ruam or else..selamat mkn buah

Nurul said...

tahniah julie... :)

Lien said...

Tahniah dari kak lin tuk Ju,Suami n Muiz....

Azrina said...

Salam Julie, jika berminat boleh sms/call ataupun emailkan saya ttg produk dan saya akan hantar by poslaju. Produk Shaklee ini bukan sekadar perbanyakkan susu tapi sebenarnya membantu ibu kelihatan cergas dan bertenaga agar ibu dapat mengepam dan menyusukan bayi dlm keadaan tenang dan cergas. Vitamin2 ini juga membantu penghasilan susu dan perkayakan nutrisi susu kita. Apa pun, carilah knowledge ttg breastfeeding dari skrg agar bila melahirkan nanti segalanya akan mudah...Insyaallah!