Tuesday, January 19, 2010

~ Di Kala Bosan =)

Assalamualaikum semua ..

Lama tak updated blog nieh. Bukan pe, ummi takde laptop di umah and kat opis tak bape clear sesangat. Kadang2 busy la plak.. Citer pe erk ummi nak expose kat sini?? Blurr la plak.. Sebenarnyer banyak citer. . Tapi satu2 dulu yerk..Ummi akan pelan2 b'citer..he3..

Tentang Muiz ~
Waktu ummi sedang menaip nieh, Muiz sudah berumur 1 tahun 5 bulan 12 hari. Anak ummi sekarang makin aktif. Berlari, memanjat, dengar cakap, belajar ABC, belajar solat..mcm2 la..nanti ummi akan tepek kan pic die next story ok.

Tentang Ummi ~
Alhamdulillah..keje btambah bagus. Ummi sedang berusaha 'sesuatu' (agk2 berjaya ke tidak erk??) huh!! Hope success la..ha3.. Ummi akan berusaha menjadi isteri yg terbaik untuk papa. Menjadi ummi yg terbaik utk Muiz. InsyaAllah dengan jika Allah mengizinkan ummi dikurniakan baby pd tahun ini, Alhamdulillah..amin~

Lain2 ~
Terputusnya perhubungan sahabat ummi dgn seseorang..akhirnya dapat disatukan semula dgn izinNYA. Alhamdulillah, kami dalam proses memperbaiki kesilapan kami. Semoga Allah akan melindungi persahabatan kami. amin~

Penutup ~
ha3...nantila ummi akan story lagi k..waktu ummi taip story nieh..still kat opis lagi..he3..sebab ummi tengah tension kira OT staff..tu yg curik2 masa post story..jumpa lagi yerk..bye..


Wassalam..

3 comments:

-DiraDiya- said...

rindu nya kt hang..
den kt tmpt br.. terbatas la plk..
huwaaaaaaaaaaaaaaaaa..

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

lama tul tak update blog....semoga impian julie tercapai....aminn...

tieha8384 said...

jue....hang pegnent kaaa????good news nie.....